ONDERDIENDERS - Boekenlezer

Ga naar de inhoud
Onder dienders (informatie)
Conditie : Zo goed als nieuw
Uitgever : Balans
Auteur : Mirjam Elias
Jaar : 1998
Formaat :
Bladzijden : 251
ISBN 9789050183772

Nooit eerder heeft een journalist de dagelijkse praktijk van Nederlandse politieagenten van zo nabij mogen meemaken.

Twee jaar trok Mirjam Elias op met de dienders van Politie Haaglanden. Moordzaken, invallen, vechtpartijen, van extreme emotie bij- ongevallen, zij was erbij.

Onder dienders is zeldzaam openhartig over eenzaamheid van politiemensen, over humor, agressie, onderlinge discriminatie en de worsteling met de vernieuwing.

Onder dienders is meeslepend boek over de onbekende binnenwereld over hun onvoorstelbaar moeilijke taak, over hun gedrevenheid, hun saamhorigheid, hun teleurstellingen, nederlagen en moed.

Het boek beschrijft de dagelijkse praktijk binnen het politiekorps Haaglanden. Op een indringende wijze geeft het - aan de hand van allerlei gebeurtenissen - een openhartig inzicht in optredende emoties, humor, het verdriet en eenzaamheid van het politievak binnen een voortdurende veranderende organisatie. Het boek is vlot leesbaar en daarmee geschikt voor een breed publiek. Mirjam Elias is journaliste en 'Onder dienders' is haar derde boek. Het omslag is uitgevoerd in glanzend geel/blauw met een foto van een aantal politiemensen.

De verzendkosten zijn voor de koper.
€ 6.50
Terug naar de inhoud