HARDGRASORANJE - Boekenlezer

Ga naar de inhoud
Hard Gras voor Oranje (informatie)
Conditie : Zo goed als nieuw
Uitgever : Nieuw Amsterdam
Auteur : Diverse auteurs
Jaar : 2008, 2e druk
Formaat : 12,5 x 20 cm
Bladzijden : 206
ISBN 9789046800942

Hoe kun je je het beste mentaal voorbereiden op het EK voetbal 2008, dat van 7 tot en met 29 juni 2008 plaatsheeft in Oostenrijk en Zwitserland, zonder meteen die Lederhosen aan te moeten trekken? Het antwoord is simpel: lees _Hard gras voor Oranje_ met de beste verhalen uit de geschiedenis van dit tijdschrift over Nederlands elftal-spelers, -coaches, -tegenstanders en -wedstrijden.

De leukste voorbereiding ophet EK voetbal

Zo legt Frits Barend uit waarom hij Gullit kuste na diens vertrek uit de Oranje-selectie, vertelt Hugo Borst over de beladen interlands tussen Nederland en Duitsland, beschrijft Henk Spaan de voetbaljaren van Cor van der Hart en zijn revanche op Rinus Michels, doet Herman Koch op hilarische wijze verslag van zijn haat-liefdeverhouding met Oranje, en verklaart de Brit David Winner waarom Nederland nooit wereldkampioen zal worden. Deze en vele andere memorabele verhalen kunnen voetbalminnend Nederland alvast in de juiste stemming brengen.
_M.m.v. Hugo Borst, Anna Enquist, Ronald Giphart, Herman Koch, Jean Nelissen, Henk Spaan, David Winner e.v.a._

De redactie van het voetbaltijdschrift Hard Gras springt in op de Oranjekoorts die in de aanloop van en tijdens Euro 2008 heerste in Nederland. Deze bundel bevat de beste verhalen van o.a. Hugo Borst, Ronald Giphart, Simon Kuper, Herman Koch en Henk Spaan over het Nederlands elftal, bondscoaches en spelers die in de periode van 1994 tot 2004 in Hard Gras hebben gestaan. Kleine druk, geen foto's.

De verzendkosten zijn voor de koper.
€ 3.50
Terug naar de inhoud